Drömmar som förvirrar

Kära Evy Har alltid haft något omkring mig, så misstänker att jag är känslig för det andliga. Så jag har 2 frågor att ställa , jag brukar vakna prick klockan 3, utav att någon av mina elektronik prylar startar. Jag brukar även vakna på rygg(ligger alltid på sidan annars) stirrandes upp i taket prick klockan 4. vad är det som väcker mig? min andra frågar handlar om drömmar För en kort tid sedan så gick en person i min närhet bort,självmord. Drömmer ytterst sällan, och har inte drömt mardrömmar sedan jag var liten, men så en natt drömde jag att någon sköt honom om och om igen, Är det ett sätt för honom att kommunicera och berätta att det inte är som vi tror? ingen undersökning skedde på platsen. Jag har även drömt att han kom tillbaka , att han legat på sjukhuset och att vi bara trott att han var död, det kändes så verkligt så att det var hemskt att vakna upp och inse sanningen.

Hej! Det du drömmer om känns som ett budskap från din vän och det visar på att något inte stämmer men be honom vara mer utförlig i sin beskrivning. Han har inte valt att gå bort själv därför återkommer din dröm om att han finns hos dig. Prata med honom när han är i din närhet och skriv ner de svar du får hur konstiga de än må vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *