Drömmer om min vän!

Hej! Har vid flera tillfällen nu på den sista tiden drömt väldigt mycket om min vän som gick över till den andra sidan för snart ett år sedan. Allt handlar om hur vi hade det förr o när han var hos mig o hjälpte mig med både det ena o det andra, vi hade det väldigt bra o hjälpte varandra o hittade på en hel del med hans o mina barn också. Som han redan vet så är han enormt saknad, jag har fortfarande väldigt svårt att förstå att han inte är här. Så min fråga är om det är något han vill eller om det bara är jag som tänker tillbaka på det som var en gång. Mycket tacksam för ett svar. Kram Annelie

Hej Annelie! Ni saknar bägge den tid som varit och det är den ni återupplever tillsammans i dina drömmar. Vårda dessa drömmar ömt och tacka honom för att han finns i ditt liv fortfarande. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *