Drömmer ungefär samma dröm

Hej! Jag har under några år då och då senast i natt(25/3) drömt om att jag är på en Åland/Helsingforsfärja och blir övergiven , det kan vara att jag inte får stiga av för jag hittar inte biljetten, mina arbetskamrater står på kajen, eller min pojkvän försvinner på båten i natt hade han inte kommit ombord jag var på båten och ringde honom , såg när han kom med bilen sen dök han inte upp, all personal på båten letade efter honom, jag tänkte att han kört så fort så han har kört av vägen och avlidet, fast jag hoppades sen vaknade jag, jätteupprörd och ledsen och hörde min pojkvän brevid mig snarkande förstod då att jag bara drömde vad kan detta betyda eftersom drömmen återkommer fast med olika innehåll men jag är alltid på en båt och blir övergiven har ni någon förklaring vore skönt att slippa den drömmen eller förstå den

Hej! Det är din rädsla för att mista din vän som speglar sig i dina drömmar. Havet kan representera den enorma kärlek och vördnad ni känner för varandra och ibland känner du dig tvivlande då du inte tror att någon kan älska dig så mycket som din pojkvän gör!! Han finns vid din sida och den kärlek ni har är äkta och du har inget att oroa dig för! Se och godta den kärlek som finns för och hos er och dina drömmar kommer att ändra karaktär men det gör de endast när du inser att du inte kommer att mista honom! Njut av kärleken och tänk inte negativt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *