En ande eller vad?

För 2år sedan på en sommar så åkte jag och mina två systrar och deras killar med bilen till en skog som vi aldrig varit vid förut. När vi klev av bilen och gick in i skogen så var klockan ungefär 7-8 tiden på kvällen. När vi var en bit inne i skogen och tänkte gå ner för en stig som leder till en liten sjö så fick jag en kall känsla om att det hänt nån flicka något hämskt där. Den bilden jag fick i huvudet var att hon hade en röd festklänning med långt brunt hår och som såg väldigt livrädd ut och som skulle ha sprungit ner för stigen. Jag blev väldigt rädd och ville bara gå hem.Jag sa inget till mina systrar om varför jag ville hem eller om vad jag kände på mig. Dagen efter så pratade jag med min stora syster som hade en hämsk mardröm den natten. Hon berättade för mig om vad hon hade drömt om, och det var just om den flickan som jag fick upp i mina tankar när vi var i skogen. Hennes dröm handlade om en flicka som hade en röd klänning och som sprang ner för den stigen som jag inte ville gå ner till. Det jag undrar är om varför min syster drömmer om något jag bara kände på i den skogen? och hur kunde flickan i hennes dröm vara så lik flickan jag såg i mina tankar och kan det ha hänt någon flicka något ont där? MVH /Evy

Personligen anser jag att människor har en form av sjätte sinne som innehåller någon form av telepatisk förmåga, och att den kan ske mellan personer på väldigt långa avstånd. Särskilt benägna att ha denna förmåga tror jag är familjemedlemmar som står varandra nära. Själv är jag enäggstvilling och har upplevt drömmar och liknande saker samtidigt som min bror har gjort det.<br><br>Om flickan i er dröm har existerat eller blivit skadad på något sätt är svårt att säga, däremot är det inte omöjligt att du fick en förnimmelse av att något tidigare hade hänt där och att du sedan "förde över" din förnimmelse till din syster under natten… <br><br>Mvh<br>Kristian – Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *