en dröm som fortsätter?

Hej jag är en man på 42 år och jag har en fråga nu i ca 5 månader har jag drömt om en känndis som heter Britney spears och hon och jag har blivit vänner enligt drömen. Jag gilla inte hennes musik för jag är en hårdrockare och snygg tycker jag hon inte är heller, hon är inte min smak rent ut. Men som jag skrev om drömen så är vi jätte bra kompisar och hitta på roliga saker. så nu undrar jag varför drömer jag så mycket om henne.Hoppas du kan svara tack i förhand kram N

Hej N! Det är svårt att säga varför du drömmer om henne men det kan vara att ni har levt i samma tidsperiod i något liv tidigare men jag kan inte svära på det. Något drar dig till henne, fråga henne nästa gång du drömmer om henne! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *