en fråga

Alltså känner mig inte desperat i sig, Men känns som om jag aldrig kan finna den rätte. Jag har varit själv trotts jag haft en lång tuff period så mår jag så otroligt mycket bättre idag än för över ett år sen då jag lämna min make. Men kommer jag att finna mannen i mitt liv känns som om jag tappat hoppet som om jag blir själv resten av livet och yngre blir jag ju inte så känns inte bra. Kommer jag finna han med det stora H et och när och hur. Eller kommer jag att leva själv som singel?

Hej! Du kommer att träffa mannen i ditt liv innan året är slut. Jag kan tyvärr inte se honom riktigt då det inte är dax för er ännu men han finns där och han kommer till dig på ett ganska oväntat sätt. Du har lite att reda ut innan det är dax för kärleken men du förblir inte singel! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *