En fråga om guider.

Jag skickade in en fråga om min skyddsängel, Att jag hade fått ett namn! Och jag undrade om namnet Alexis va rätt. men sedan skrev du att du inte kunde svara på direkta frågor om skyddsänglar!? Men du har svarat på andras frågor angående detta, varför är just min så svår att svara på?

Hej ! Jag har förklarat detta i inledningen till frågespalten till viss del. Anledningen är välgit enkel:därför att guider är högst personliga för en individ och inte brukar vilja framträda frivilligt på direkta frågor om namn,utessende och varför de är där eller vad de ska hjälpa till med. Jag kan bara "sända frågan" och bjuda in för en kort stund och får jag ingen som vill visa sig eller ge information genom att anta mitt erbjudande jag, då är det inte mycket jag kan göra för stunden. Många gånger när jag besvarar frågor av er frågeställare kan en guide frivilligt framträda mer eller mindra tydligt för att vilja sammarbeta eller hjälpa till men då har frågeställaren oftast frågat om ngt helt annat än en direkt fråga om just guiden. Sedan har vi en del guider som gärna träder fram. Guider är olika med olika personligehter presis som vi levande människor.En del mer frammåt och andra mer blygsamma. Jag som medial kan inte "kräva" att en guide ska visa sig eller lämna namn eller uppgifter då det strider mot den univeriella lagen. Jag kan bara sända frågan och se om de VILL svara. Det handlar alltså inte om att just din fråga är "svår att svara på" utan att din guide/skyddsängel har sin egen anledning att inte vilja ge information "på krav". Det kan vara så att din guide vill att du själv ska komma fram till svaren utan att fråga någon annan. De har alltid sina egna orsaker och orsakerna är ALLTID för vårat eget bästa. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *