En liten fråga…

Hej EeweE, jag skickade en fråga till dig innan men inte fått något svar. Det gällde min kusins fru som begick självmord för några år sedan. Jag vet att det var en tid sen det hände men jag kan inte helt lägga det bakom mig. Jag vet inte varför hon gjorde det och undrar mycket över det. Den dagen vi fick dödsbeskedet hade jag tänkt mcyket på henne fastän vi inte hade haft kontakt på flera år. Jag vet att min kusins mamma och syster gjorde livet surt för henne och det grämer mig att jag inte gjorde mera för att hjälpa henne. En annan sak är att en kompis till mig påstår att det finn något ont väsen i min lägenhet, i min sons rum för att vara mer specifik. Stämmer det? Jag vill absolut inte att min lille son ska utsättas för något sådant. En kort tid efter att jag skickat in min fråga till dig första gången hade jag en egendomlig upplevelse. Tro nu inte att jag är galen men jag ska förklarar exakt vad som hände. Jag hade lagt mig för att sova och innan jag somnade kände jag… hur ska jag förklara detta? Som en slags telepatisk kontakt (detta är inte första gången det hänt mig) men det var en varning. Jag fick känslan av att någon var i rummet men det var inte "honom" jag fick varningen från. Den/det som varnade mig var någon annan och gällde att jag inte skulle just "länka" till den som var rummet då den/det var onskefullt. Helt konstigt jag vet men jag vet inte vem jag ska fråga om detta utan att dom tror att det är dags för tvångströja för mig. Är jag medialt begåvad? Eller var det bara inbillning? Snälla, jag ber dig att hjälpa mig. /Anna

Hej Anna E! Jag har besvarat din fråga den 27/10-07,om du kollar bakåt i frågespalten. Angående din andra frågeställning så uppfattar jag att det var din guide som varnade dig för att länka till denna negativa energi!Vem eller vad detta energi står för kan jag inte uppfatta här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *