Var det ett spöke?

Hej Hittade hit av "misstag" men blev väldigt tagen av sidan, mycket intressant! Av ren nyfikenhet, så tänkte ja även ställa en liten fråga eller två. Innan vi flyttade ifrån vårt förra hus så hade jag en jul satt upp en pepparkaka i mitt fönster.En dag hittade jag den hängandes på nattlampan vid min säng.Jag hängde den tillbaka i fönstret. Familjen lovade hederligt att ingen rört den. En annan dag så låg den på golvet. Men den återkom gärna till nattlampan vid sängen fera gånger och till slut blev jag så rädd att jag lät den hänga där för att slutligen ta bort den helt. Varje gång den flyttat sig till lampan var jag så skraj så benen skakade och det kändes mycket obehagligt. Kan det ha varit en ande? (Huset var inte gammalt men det stod ett hus där innan). Sedan för några år sedan (innan flytt detta också) så var jag i stallet och skulle ge hästarna hö. Jag är inte den som ser saker i syne men jag hörde ett "hej" och såg en flicka stå ovanför trappan till höskullen. Givetvis skrek jag som en stucken gris och sprang ut. Detta kan ha varit i ungefärlig tid som pepparkakan, det var höst/vinter och ruggigt mörkt ute. Kan det ha haft med pepparkakan att göra? Det här med att man kan vara "öppen" för saker, hur "känner" man av andar? Känner man bara obehag eller är det som om någon talar till en eller hur vet man om man är "öppen"/"mottaglig". Hoppas du kan svara 🙂

Hej Riktigt spökrädd! Jag uppfattar att någon försöker spela dig en spratt och tycker om att skrämmas med dig eller retas. Det kan vara någon i din familj som inte vill erkänna,men jag uppfattar också energierna av en unga ande som nu inte vill visa sig. Med "öppen" brukar jag mena att man kan känna av närvaron av andar,ibland tom se dem.Beroende på vad det är för energi upplevs den olika. Är det tex en ande som inte varit och vänt till andra sidan sk "spöken" kan de upplevas obehagliga,håret ställer sig på armarna och man känner sig allmänt iaktagen eller illa till mods och det kan bli kallt i rummet sk "cold spots". Men är det tex en avliden vän eller släkting som är på andra sidan känns det oftast som en mild beröring,någon rör en i håret,smeker en på kinden osv och man kan uppfyllas av så väl sorg,saknad som positiva minnen. Är det en guide eller livledsagare känner man trygghet och värme.Du kan känna en ljummen varm han på axeln tex. Olika enegier känns alltså olika. Öppen och motaglig är man alltså när man känner närvaro,kanske ser en "skugga fladdra förbi" och det är det vanligaste. Att höra är mer ovanligt och då är man mer medial dvs när man kan kommunicera och höra andar "tala" eller sinsemmellan kan förmedla tankar,bilder och känslor,önskningar. Hoppas du gillar spökwebben och du är välkommen att kika in här fler gånger och ställa fler frågor!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *