en mamma som undra.

Hej jag undra två saker. Först kommer min son att få jobb han är 19år och söker många jobb och jag hoppas han kommer få ett.2 Min dotter går i skolan ännu och hon är 14år och hon har haft det lite svårt i skolan men visa klasskompisar dom har varit taskiga mot henne för hon är sig själv och klär sig sin egen still och hon siger vad hon tycker och tänker. Kommer dom vissa klasskompisarna sluta och vara taskiga mot henne och kommer det gå bra för henne i skolan och kommer hon klara det? Hon har bra kompisar också i skolan. Hoppas du kan svara mig hade vara tacksam på svar.tack kram J

Hej J! Din son kommer att få ett jobb och att han söker så många är kanon! Din dotter tar jag av hatten för då hon vågar vara sig själv och detta lönar sig i längden. Hon har jobbigt med vissa i skolan men hon får se det som att de är svartsjuka på henne och att hon har sin egen stil. Du kan andas ut igen! Allt ordnar sig för dina barn!:) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *