En man

I min familj händer det ofta att vi får besök av både det ena och det andra. Min mamma och jag bor gatorna efter varandra och en kväll efter vår promenad med hundarna var jag som vanligt på väg hem när jag fick en mycket underlig känsla i magen. Något stämde inte, mina hundra började bete sig underligt. när jag närmade mig min gata fick jag en känsla av att jag var tvungen att se över till gatan som går paralellt med min. Där på gatan gick en man. Han måste ha varit över två meter, bar en lång, svart överrock och en höghatt.Kom ihåg att jag tyckte det var underligt att man inte kunde höra stegen efter honom. Känslan i magen blev värre och jag ökade takten för att komma hem. låssades som om jag inte sett honom, men känslan av att han närmade sig vart starkare så jag vände mig lite försiktigt för att se över axeln om han var kvar. tre meter bakom mig gick han. jag började små springa utan att se mig om mer. Sprang in i huset och låste dörren, sprang bort till fönstret men han var borta. Det gick en vecka och jag sa inget till någon. Så var jag en kväll åter hos mina föräldrar för att gå ut med hundarna, när min pappa satt ute på framsidan och rökte, jag gick ut till honom för att hålla honom sällskap. han sitter och tittar på något. Helt plötsligt säger han, det står en död man utanför grinden, jag skojar till det lite och säger på skoj be honom komma in" samtidigt får jag samma underliga känsla i magen som en vecka innan. nej säger pappa. nu går han. "Hur såg han ut?" frågar jag pappa. han var lång med svart överrock och hög hatt" svarar han. En kall kår går över ryggen och jag berättar för min pappa att det är samma man jag sett bara en vecka tidigare. när vi gick ut med hundarna kunde jag inte släppa att mannen visat sig ännu en gång. Vem han är vet vi inte men vi vet att han tillhör området och vandrar runt och tittar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *