En man-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej!

Jag bor i en lägenhet som är rätt gammal.Vi är 3 st som bor här men alla vi känner en närvaro här. Nån går utanför mitt rum varje natt, vi ser skuggor, hör olika ljud, vågar inte vara själva hemma och kan inte sova ordentligt. Fick lov att möblera om mitt rum för att jag trodde det kunde funka men icke!
När vi bodde i en annan lägenhet hände det mer övernaturliga saker, pratade med Ewy och hon sa att det var en man som gick där. Kan du se om det är nå här? Hur får vi bort honom? Vad vill han?

Mvh Alexandra!

Fråga besvarad 2013-09-24

Hej Alexandra!

När jag läser din fråga så känner jag att det egentligen är två olika platser som du frågar kring och du beskriver att du även upplevde övernaturliga fenomen i den förra lägenheten där ni bodde och när det gäller  den förra lägenheten har du sökt svar hos medium Ewy och hon har gett dig ett svar att det var en man som gick där. Det är så jag tolkar det du berättar.Och nu undrar du om det är samma man som även “spökar” i denna lägenhet som ni har flyttat till och bor i nu. Har jag förstått din fråga rätt?

Jag kan bara svara utifrån det jag själv känner och “ser” här och nu . Den förra lägenheten skiljer sig avsevärt i övernaturliga fenomen från det jag känner pågår i den lägenheten som ni bor i nu. Det är olika slags energier som du verkar ha upplevt och reagerat på. I den förra lägenheten så känner jag att det mer handlar om så kallade “energi avtryck” alltså en massa emotionella känslor som samlats på hög av många människor som både levt där,bott där men också från olika andar som av olika anledningar kan ha passerat det huset. Det är mer som ett “moln av blandad mix med energier som går i hop till en enda röra av känslor”. Jag vill egentligen inte kalla detta för varken andar eller spöken då detta även kan lämnas som avtryck av  levande människor som besöker  det huset.

Och eftersom du verkar vara känslig överlag för just det som medialt brukar benämnas för “energier” både från människor som lever men också från sinnes stämningar så känner jag att detta då kunde bli lite extra jobbigt med upplevda fenomen av allehanda slag. Ungefär som tiden rörs i hop och saker som redan hänt i svunnen tid kan höras igen i form av rop,röster,skratt,gråt,smällda dörrar,någon som passerar osv…inget av detta behöver betyda att det är någon direkt närvaro även om man kan om man söker i denna röra av energi finna avtryck eller energisignatur efter kanske en ande som utmärker sig mer i sina avlämnade spår än någon annan.

Men det var förra lägenheten. Jag kan bekräfta att jag också ser en man som visar sig  i  36-40 års åldern men han hör till er familj eller släkt som nära vän till någon och inte till varken förra huset eller huset ni nu flyttat till. Han kallar sig vid namn Cristian,Christian  “Christos” ?och även namnet Michael näms. Jag vet inte om detta är andra namn eller om det är något annat han vill ha sagt med det namnen. Han har halvlångt mörkt lite lockigt hår och bruna ögon och en rödrutig arbetsskjorta och blå jeans. Han visar mig en sån här mät stock som han har i sin högra ficka och uppfattar det som att han är någon form av hantverkare. Jag får inte riktigt grepp om vad det handlar om för yrke men han visar golv och träplankor och han visar ett vykort som han håller i sin hand där det är en bild på Sicilien??? Kos?Grekiska övärlden?Tågluffning? Han känns inte som svensk utan mer med Grekiskt påbrå.

Han verkar känna någon i din familj eller någon av dina föräldrar och på något sätt har han anknytning till din familj på din mammas sida.

Jag uppfattar inte honom som varken negativ eller obehaglig på något sätt alls även om hans energi kan vara väldigt påtaglig då han är eller var en karmatisk person med glimten i ögat och tydligen väldigt omtyckt av kvinnor…men det fanns bara en kvinna för honom…och den kvinnan verkar vara någon i din släkt på din mor sida ?. Jag kan tyvärr inte ge närmare detaljer då han upprepar sig om samma saker om och om igen.

Det verkar som att han omkom i någon form av olycka i slutet av 6o talet el just i början av 70 talet och det är samma där…det är svårt att se vad han menar då han upprepar samma saker igen och igen och det är detta vykort som han visar.

Jag kan känna att han är intresserad av musik och kan vara den som micklar med radio och cd spelare och även med mobiler. Det verkar som att dessa fenomen var vanligare i förra lägenheten än i den ni har nu.

Denna mans energi är så tydlig så den liksom skriver över de andra tre jag också kan känna av i den lägenheten ni nu bor i. Det finns även en äldre kvinna i 80 års åldern men hon är definitivt släkt med er och gör inte mycket väsen av sig. Det finns även ett yngre barn i 6-8 års åldern men dennes energi är så svag att jag inte kan tyda vem det är eller vem denna flicka tillhör. Och så finns det en äldre man i 70 år åldern som också verkar vara relaterat till din pappas sida men det är samma där…hans energi är så svag att jag har mycket svårt att tona in på detta sätt då denna andra man skriver över allt och tar störst plats.

Jag känner dock att om ni börjar med att fundera över om ni kan identifiera denna man som jag nämnt vid namn och känner igen honom. Det kan kanske behövas lite foto forskning i gamla fotoalbum som din mor eller du har…men om ni lyckas identifiera och känna igen honom så kommer bara det att göra att fenomenen lugnar ner sig då det enda han vill är att visa att han finns och att han ser annorlunda på saker och ting …nu….Kan tillägga att han INTE var troende alls för även om jag ser att det hänger ett kors av guld i en guldkedja han har runt sin hals så var han INTE troende utan hade detta smycke bara för att det var en gåva.

Så börja med och se om ni kan komma på vem det är. Och kanske även de andra tre även om jag tyvärr inte kan ge varken namn eller tydlig beskrivning av dem i nuläget. Och genom att säja deras namn så kan ni påtala ” vi bekräftar din närvaro och känner igen dig och önskar dig allt väl men skulle uppskatta om du kan ge oss utrymme och lämna oss ifred i vårat hem”

Det kan faktiskt räcka med det när det gäller anhöriga eller nära och kära. Om inte…ja…då kan det vara dags att kontakta ett seriöst medium som kan komma hem till er och förklara att det kan vara dags att ta sig vidare “hem”.

Lycka till! och återkom gärna och berätta vad ni kommer fram till och om ni finner svaret på vem han är.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *