Nått nytt ?-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej på er
måste bara få säga att jag tycker det är jättekrångligt att läsa gamla inlägg på spåsidan.Jag ser bara de 5-6 första inte de under 🙁

Jag undrar samtidigt om det händer något nytt för mej inom kort?

 

★ –Fråga besvarad 2013-09-24

Hej ! Jag måste nog börja med att poängtera att frågespalten i spökwebben INTE är en spåsida!!!.utan till frågespalten kan man sända in frågor som har med det mesta inom det andliga,övernaturliga,paranomala att göra. Men det finns en liten skillnad från den tid då Ewy svarade på frågor som medium och det är att jag inte prioriterar frågor som handlar om hälsa,relationsfrågor,arbete,framtid,kärleksproblem,utbildningar och direkta frågor om borttappade saker och siar frågor om framtiden då jag inte är ett medium och inte heller en siare utan arbetar på ett annat sätt och kallar mig Andlig Paranomal rådgivare.

Och denna typ av frågeställare passar bättre att ställa till någon som har detta som andlig inriktning.

Jag svarar visserligen på frågor ur medial synvinkel men jag kan också besvara frågor på andra sätt  men jag kommer undvika att svara på frågor som inte känns som att de riktigt har med övernaturliga fenomen att göra då jag följer spökwebbens inriktning där fokus är på övernaturliga och paranomala fenomen. Inte privata relationsfrågor eller liknande.

Men det finns så många andra medium som arbetar med denna typ av frågor och som säkert kan ge dig de svar som du  önskar svar på,kring dig själv och ditt liv. Din fråga “Jag undrar samtidigt om det händer något nytt för mej inom kort?” är en fråga jag inte kan besvara då jag inte har den andliga inriktningen att ge svar på denna typ av framtidsfrågor.Tyvärr.

Admin på spökwebben är medveten om att det kan vara svårt att hitta till gamla frågor och svar och de arbetar på detta för fullt !

Annars kan man klicka på vänster sida under menyn ARKIV och månad för månad se inlägg och allt som blivit insänt under den månaden du klickar på.

Men vi är medvetna om att det är lite krångligt och Patrik och Kristian arbetar på detta för att göra det så bra som möjligt!

Jag önskar dig det bästa och ta hand om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *