>>En märklig dröm…

Hej! Jag tänkte fråga om nåt mycket underligt som jag drömde för ett par nätter sedan. Jag drömde att jag befann mig på en plats som var mycket ljus men blev mörkare och blåaktig längre bort (svårt att förklara). Framför mig stod två varelser som var som strimmor eller käglor av ljus. När de "talade" till mig var det som att de skickade bilder eller signaler (så att säga) som jag själv tolkade och automatiskt översatte till ord. Det dom sa till mig var att de inte kunde berätta för mycket (om min framtid) eftersom det skulle "förvanska syftet". Men att allt skulle ordna sig och att det skulle bli ungefär som jag hade tänkt mig i livet. Vilket var positivt menat (det såg ut som att jag skulle bo i Nya zeeland bland annat). De sa också att jag skulle lita på min intuition eftersom "den är mycket mer än vad du tror" När jag vaknade på morgonen hade jag en ovanligt bra känsla som fortfarande sitter kvar 🙂 Det ska tilläggas att jag inte hade läst det du skrev i beskrivningen här ovanför ang bilder/symboler de skickar som man sedan översätter innan jag fick drömmen. Vad som också är intressant i sammanhanget var att jag under en tid önskat att jag skulle få någon sorts instruktioner/budskap från andevärlden. Min fråga är slutligen: Visst var det här något speciellt eller var det bara en "vanlig dröm" Om inte vilka två var det jag kommunicerade med? Kan jag få kontakt med dom igen? Tack på förhand!!

Hej! Grattis! Du fick din vilja igenom så att säga. Detta var din första tydliga kommunikation med andra sidan. Vilka de är kan jag inte få fram men det känns som två släktingar till dig- långt bak- och du kommer att få kontakt med dem igen när du kanske minst anar det! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *