En orolig tjej

Hej Jag är en tjej på 40 år i år och jag jobba på en privat förskola= ett dagis.Nu är det så här att jag och minna arbetskompisa är lite oroliga just nu för det kanske få stänga på jobbet om dom inte kan få i hopp 6nya barn till hösten.Det fin inga barn på kö listan häller nu.Så jag undra nu kan du se om det kommer att orna sig för det dagiset som vi jobba på.Kommer vi att få barn till hösten eller kommer dom få stänga det,och kommer vi få sluta där.Vi är ju orolig för det är inte lätt att få jobb i dag ju.Hoppas du kan svara på det och jag tackar i förhand.Hej från en orolig dagis fröken.

Hej Dagisfröken! Som jag ser det idag så kommer dagiset att fortsätta trots att det ser motigt ut och det kommer det troligtvis att göra nästan fram till hösten men se ljust på framtiden! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *