En röd gubbe.!!

När jag på sjukhuset i Karlstad efter att jag låg i koma i 1,5 månad.Så hörde jag att det prasslade i en plast påse som var en pappers korg.Och då sade jag till mina föräldrar att det är något som rör sig i mitt rum och jag kunde inte se nått alls. och då sade jag till min pappa att han skulle ta med sig min kamera som han hade köpt till mig för ett tag sen.det var en kamera med laica linc. För jag trode att det spökade inne hos mig men ingen trode på det. Så den kvällen jag fick kameran så tog jag lite kort omkring mig. lite sådär varstans. lite höger vänster, upp å ner och så. Sedan när jag kollade på bilderna så vissa var ju kolsvarta så klart men vissa hade röda orber som flög runt inne i mitt rum, men på en så om man zoomade in så kunde man klart och tydligt se en röd liten gubbe. Jag har ett par sådana bilder men ingestans att publicera dom på så jag hoppades att jag skulle kunna göra det här men icke sa nicke. Jag låg i koma p.g.a över dos i morfin. Tradolan 400 miligram, pluss depå tabletter, morin ploster och en massa röka. Jag skriver detta för att kag vill förklara varför jag hamnade i koma. Jag ska ju vara dö egentligen men jag dog inte. I början så såg jag katter runt min säng hela tiden men eftersom jag har fått en hund nu så är dom borta. Och jag har sett en katt som bevakade mig också. Och en dag så frågade jag en undersköterska vart katten var och då sade hon– Vilken katt.?? Jag fick åka rull stol hädan efter efter som jag fick en närvskada i skallen och jag kunde inte gå!! Så jag fick rehabiltera mig från stad till stad. Karlstad, Torby. Arvika, Kristinehamn. Men Kristinehamn började jag på skola för hjärn skadade.Men när jag var i Torsby så såg jag ett ansike som kom emot mig när jag låg i min säng, och en annan gång så skulle jag tillbaka till mitt rum efter att jag hade tränat med hantlar och då såg jag att min dörr stängdes av sig själv. Och då skindade jag mig dit och såg att det inte var någon där.!!!Alls. Fans ingen möjlighet alls att det skulle kunna ha varigt någon för det fanns bara en dörr och det var den jag kom ifrån. Sen en annan gång så när jag var inne på toa så såg jag någon konstig skepnat komma i från spekeln.Väldigt svårt att förkla men om tänker så hära. Dom utomjordingerna som är på Indipendensday, deras huvud, asså inte ytterskalet för dom ska ju öppna upp en utav dom. Och den alien som är inne i hela kalet, hela kroppen vill siga.En sådan var med. Dom var 3 st, en var mellan och en längre än dom andra 2, och en lite mindre. och jag tar inga stora tabletter. men ni kanske tror att jag hittar på eller drömmer men jag låvar och svär på mitt liv och min mamma på att det jag såg är värkligt. Så det kan inte vara det. men jag var inte rädd alls, vet inte varför. Antar att jag litade på min skydds ängel som hjälpte mig överleva en överdos skulle vara där för mig igen. Men jag vart lite rädd ändå för man vet ju inte liksom. Så jag ringde ju på den röda knappen som finns i alla rum ifall nått är fel, och det tog inte så lång tid innan assistenterna kom men strax innan så sade jag lite små högt i rummet att assistenterna kommer snart och att dom borde passa sig liksom. —Haha som om dom borde passa sig. haha. ne men assistenterna kom ju då in men jag vågade inte siga nånting förutom att jag hörde någonting inne på toan,vågade inte sig nått om några utom jordingar för då skulle jag ju bli sinnessjuk förklarad.Sen så fick jag ju gå och lägga mig och hoppas på de bästa. De får bli som de blir, Har jag klarat mig såhär långt så ska det gå lite till. Jag lade mig och då kom dom igen. Fast ifrån väggen denna gången. Vet inte varför men jag kände en viss lugn helt plötsligt så jag satte upp min hand i luften som att jag skulle skaka hand med en utav dom, som att allt är okej, peace liksom. Och då kom det, vad ska man kalla det nu då, elektromagnetisk energi som man kan se, och känner ibland. Så jag skakade hand med en utav dom, och det kändes som att den energin omringade min hand. Tror det var den långa. Vet ej.Jag tror det är så hära att det finns olika dimensioner. 1. att man kan se hela spöken 2. att man kan se orber som flyger runt. Och det är ett tecken på att det finns ett riktigt spöke närvarande i när heten. Det är dom 2 jag tror de finns. Men när jag var i Arvika på ett ställe som heter Akkva, så fick jag vara där ett tag för jag väntade på att det skulle finnas plats i Torsby. Men en kväll när jag skulle lägga mig så såg jag en gammal gumma som satt i en rull stol och tittade på mig. Jag trode att jag såg i syne så jag blinkade, och då var hon borta. Men en sak är lite konstig för att den gumman var sammma gumma som var några rum ifrån mig från mitt run alltså. Det var en snäll gumma, väldigt snäll och sade inte mycket alls. Men då var hon ju inte död. Vilket siger att hon måste ha åkt rullstol som spöke eller lämnat sin kropp, men hur är det då då tro!!är dom fortfarande rullstolsbudna eller hur det nu fungerar, och kommigt till mig utav någon anledning. Vet ju inte hur det funkar alls själv så. Men idag så ser jag orber runt mig i taket, väldigt konstigt och jag hade en viss energi som jag visser ligen har för dom drar sig till min hand flata när jag lägger ut handen. Och då kan jag iallafall se någon slags energi i och runt hand flatan, och själva orben i mitten utav handen. Och en annan gång när jag vaknade så hade jag gröna lysande larver runt min säng som hade mätall stänger runt hela sängen för att man inte skulle ramla ut. Jag försökt ta eller dra bort en men det gick rakt igenom, det var inget där. Och ibland så kände jag att min säng svävade!! konstigt,Skumt måste jag väll siga. Men jag tror att det är någon slags heling process som jag fick, (som vi alla har) och hade då kankse.men nu så mår jag bra och springer å allt, lite ballans problem men jag ska vara glad att jag lever och är med på Thai- boxning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *