En sista fråga.

ville bara skriva och tacka dig för din vägledning och dina råd…sedan jag fann denna sida för några dagar sedan så har mycket klarnat..och det har varit många aha-upplevelser och bekräftelser av att det jag känner finns och att det är jag som håller på att bli "nuts" En sista fråga ( och sedan skall jag lämna dig ifred. Jag anar att du får slita ont nu när denna sidan blivit så populär och det tär nog på dig en hel del). Du svarade innan att det finns guider och ljusänglar runt mig. Var det allmänt så för alla människor eller såg du det just runt min aura…Hade varit värdefullt att veta..som jag skrev har jag undermedvetet sökt dessa utan att finna dom….innan kunde jag inte sätta namn på det ni kallar för guider…som jag skrev tidigare har jag ofta kännt mig utlämnad mot mörka krafter… som jag skrev tidigare är det min gåva…och samtidigt ( till en mindre del) min förbannelse att hjälpa levande människor…folk känner trygghet och stöd när jag är nära dom.. oftast behöver jag inte göra något utan endast finnas….det har alltid varit så och jag vet inte varför. De signaler jag sänder ut är inget jag reflekterar över själv (jag är som alla andra, snäll, glad, sur nerstämd beroeonde på sinnesstämning) utan det är så som andra berättar för mig… det stör mig att jag inte kan hjälpa de andar som tydligen söker mig och tar på min energi… än en gång tack…de sista dagarna har gett många svar på alla känslor som jag har kännt under mitt 40-åriga liv…det är din förtjänst och jag hoppas du känner det….

Hej Magnus! Ja du har rätt i att det blivit fullt upp nu sedan spökwebben uppmärksammats.Givetvis är det jättekul men samtidigt önskar jag dygnet hade betydligt fler timmar så vi som "arbetar" med spökebben på olika sätt hade mer fritid att använda. Anledningen till att du förutom dina egna guider har sk Ljusväsen omkring dig dvs en form av Änglar är just för att du är den du är och som jag beskrev tidigare är medveten om att det finns "en annan sida av myntet" dvs mörka energier och väsen. Du har ändå på olika sätt gjort val och därför får du detta skydd av dessa.Dels för att du ska klara av att hålla "ditt inre ljus" brinnande så det inte påverkas och grummlas av andra människors krävande energier som de försöker lägga på dig. Dessa ljusväsen står under Ängeln Rafaels anförande och det finns även Ljusänglar som står under Ängeln Uriels anförande(dvs dessa två är sk ledare för dessa utsända ljusänglar). Den mest framträdande guiden du har som stor bakom dig på din vänstra sida kallar sig "Anabrahm"(min första tolkning var abraham men det är inte så det blir stavat). Detta är en äldre man som jag upplever som profetisk,gamal lärare,mycket vis och klok. Han bär en vit lång klädnad med ett brett bälte i guldliknande matreal och har en käpp eller stav i sin hand. Vad jag förstår är han starkt troende och hör till den "gamla läran". Han står för inre styrka, mod, tro och att "våga gå emot strömmen"."Att vara ensam i mängden". Denne kan du försöka öppna upp en kommunication med, då denne är din närmaste guide. Det gläder mig om jag kunnat hjälpa dig på något sätt. Min tanke är att väcka de tankar och insikter som redan finns inom dig,men kan var undanskuffade i ditt undermedventa. Givetvis får du återkomma med nya frågor och funderingar som många andra gör. Det finns ingen begränsning på hur ofta man får ställa frågor,även om det ibland kan dröja innan jag eller någon annan svarar Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.