Vad hände i natt????

Lite fundersam här om vad de var som hände här hemma i natt??? Runt kl halv tre i natt så börja min yngsta dotter att skrika å gråta hysteriskt i barnens rum, å va otröstlig. Hon hade nästan panik å när ja satt där inne i rummet med henne så börja svetten rinna av mig, å ja var så het å de kändes som om ja var så uttittad å å att de var nån där men att den som var där gav mig panikkänslor å ja blev för första gången riktigt rädd å den känslan följde med mig in till mitt sovrum med. så innan ja lycades somna hade ja en panik-känsla å skicka då iväg en tanke för säkerhets skull att ja ville vara i fred å få sova, å sen när ja vakna senare var de så lugnt å skönt igen. Skrämmde ja upp mig själv eller hade ja sällskap? mvh

Hej Hanna! Jag kan uppfatta att det var både och.Dvs att ditt obehag vid tanken på att det kanske fanns en närvaro i rummet som fått din dotter att reagera så kraftig,gjorde att även din känsla skenade iväg och gjorde det hela värre än var det var. Jag kan uppfatta att det dök upp en manlig energi i din dotters rum som gjorde att hon vaknade och blev rädd.(vem skulle inte bli rädd om man vaknar av att en "främling" står vid sängen mitt i natten)… Eftersom denne inte är kvar kan jag inte vara tydlig med vem det var och vad denne ville,men jag känner inget spår av obehag,elakhet eller negativ energi.(det är där jag tror att du tolkade närvaron panikartat och fick obehag pga rädsla). Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *