En underbar vän!

Hej! Jag har "nyligen" (kanske ett år tillbaka), funnit en vän som är såå underbar! Vi lärde känna varandra för ett år sedan ungefär, men det är Nu som vi verkligen har börjat umgås, smsa, prata om allt! Hon skickade ett sms till mig nyligen där det stod, "Jag tkr om dig så mycket och att även fast vi inte känner varandra så djupt så känns det som att du har känt varenda känsla jag har känt. Du är som min tvillingsjäl." Jag känner EXAKT samma sak för henne! Hon är precis som jag, vi är nästan som samma person! Kan du se vad vi har för koppling med varandra? Denna vänskap känns som något stort. Det är så svårt att förklara! Kramar! PS : Är väldigt tacksam för alla frågor du svarat på! Dina svar hjälper 🙂

Hej! Ni har levt flera liv tillsammans där ni stått nära varandra. Ni har varit syskon och vänner och har ett speciellt band till varandra. Härligt! Kram! Tack känns bra att jag gör någon nytta:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *