En undran?

Hej jag läste i inledningen att du inte kommer svara på frågor om man inte har ett namn. Jag har mina initsialer som användarnamn kommer du inte svara på de frågor jag skickade för länge sedan då. måste jag skriva om dem då? Allt gott kram Mirjam

Hej mirjam! Det gäller snarare de som skickar in frågor utan varken namn,initialer eller epostadress. Bara jag har "något" att gå efter eftrsom jag ibland behöver kolla tidigare svar till en person då jag helt enkelt inte kommer ihåg vad jag svarat. Antingen för att det gått så lång tid eller för att det är min guide som svarat och "använt mig som penna". Jag kan omöjligt samla allt i mitt minne "då det skulle bli överfullt". Sedan har det förekommit ett en och samma person använder olika namn,som är samma person eller skriver anonymt för att se om jag svarar annorlunda än tidigare och viceversa. Detta brukar jag oftast upptäcka genom att jag "känner igen" andevärlden eller signaturen kring en person. Men det tar ändå så onödigt mycket tid och energi och känns lite onödigt. Vill man ändå ställa en fråga helt anonymt kan man förvarna mig via spökmess. Du behöver inte skicka in nya frågor. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *