en undran till!!!!om naturväsen.

Hej igen och ursäkta mig om jag är tjatig…men jag undrar bara om dessa vättar och alver vet att jag ser dom,och att jag är medvetna om dom?Jag har ju sett dom sen jag var liten,,och i huset har jag bara bott i 16 år…? Jo jag har en del omkring mig,,mycket natur och små bäckar i skogen och huset ja,det är väl en 100 år..det har varit en gamal affär,så det har nog hänt en del i det här huset…tack snälla du som orkar svara på mina frågor..

Hej! Jag får sagt att dessa naturväsen som du mött och kan uppfatta är medveten om att du ibland kan skymta dem eller uppfatta dem. Normalt sett brukar de flesta sorters naturväsen,speciellt alver,älvor osv vara extremt nogranna med att dölja sina spår och inte lämna avtryck i energin. Ytterligare andra naturväsen ser man aldrig överhuvudtaget(ja om man nu inte medvetet spårar dem)Vissa ska man helt undvika. Man brukar i folktro säja att naturväsens manliga ledare är Pan och kvinnliga Lillith. De har kunskap inom magi och kan lätt lägga ut "illusioner" eller så att säja "mörka" sin närvaro.Och oftast gör det också så. Men när de möter människor de inte känner fara inför brukar de inte vara lika försiktiga med att behålla sin totala osynlighet. Kommer man i ett läge där de tom respekterar en människas närvaro kan de visa sig tydligt eller söka "medhjälp" ofta då för att lösa något som har med natur,växter,trädgård eller annat inom naturen/djur att göra. Har du mer frågor är det givetvis bara att undra och fråga! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *