Enkel fråga eller kanske inte

Hej Marijona denna fråga kanske inte är lätt att svara på men jag undrar om jag och min sambo kommer att få ett barn tilsammans, orsaken att jag frågar är att min mor tidigare sagt sig se två nya barn på våran sida det första är min bror som ska ha i augusti nästa barn säger min mor att ska komma hos mig, i januari i år hade jag missfall vi tror iallafall att det var så eller så var det inte dags för det barnet än, men själv har jag känslan av att det kommer ett barn en dotter tror jag (men ska låta vara osagt) vet att man kanske inte ska fråga om en sådan sak men det känns som barnet är väntat varför vet jag inte (har redan fått besked i mitt huvud om det eventuella namnet) då min mor inte brukar ha fel undrar jag bara om detta barn snart är på gång eller inom det närmaste året.

Hej! Detta är en känslig fråga och den är inte lätt att svara på. Jag försöker tona in mig på dig och jag ser ett barn kanske två. Det första kan ta tid på sig så att säga men det andra kommer ganska tätt efter. Som sagt är detta en svår fråga att svara på men jag önskar dig all lycka och välgång i livet! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *