Ett extra barn

För ca 4 år sedan hände en märklig sak. Jag stod i köket och fixade middag. Mina tre barn sprang runt mina ben och busade. Jag höjer rösten och säger till mina barn att lugna ner sig. Ser och hör hur dom springer ut i uterummet intill köket, men ser även i ögonvrån hur någon, som jag tror är ett av barnen, springer ut i tvättstugan som ligger intill hallen. När jag tittar ut i uterummet är alla barnen där, när jag tittar i tvättstugan är ingen där… Jag är nyfiken på om det går och se vem det var för det var så tydligt!

Hej! Du hade ett annat barn på besök! Denna flicka ville bara vara med och leka och har gått över till andra sidan men ibland finner hon barn hon vill leka med! Hon kommer kanske igen!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *