ETT MEDIUM SÖKES.

Hej jag undrar om ni vet om det finns duktiga medier i blekinge trakten. Det är så här att 2005 avled min far 59 år gammal av svår sjukdom och jag har uplevt hans närvaro många gånger och även övriga i familjen har upplevt händelser som förknipats med min far så vi är alla nyfikna om det verkligen är min far som vill visa att han finns. och vi skulle gärna vilja ta kontakt med ett medium som kan förmedla våra svar och framför allt få veta att han mår bra där han är nu. Mvh inge.

Hej jag kan tyvärr inte lämna uppgifter om något medium i erat län men ger som förslag att kolla annonser i lokala tidnigar över seriösa medium. Jag kan dock besvara era funderingar till viss del.Det är eran far ni känner närvaro av för att visa att han finns i eran närvaro. Det jag "känna" är att ni i familjen har många frågor som ni inte har fått svar på när det gäller din far.Många känslor och tankar.Ibland kan det bli så att alla känslor och tankar man som anhörig bär gör att den avliden har problem att "släppa taget" om sina forfarande levande anhöriga och inte kan gå vidare fullt ut pga av alla dessa känslor "binder dem fast".Så hur tungt allt än känns är det mest kärleksfulla du kan göra att tex tända ett ljus och tänka positivt"jag släpper dig i miin sorg och saknad och önskar dig vidare till ett liv i ljus och kärlek på andra sidan".Då kan hans ande helt få vända till andra sedan för att sedan komma tillbaka som en "skyddsängel" för dig och din familj och hans närvaro kommer kännas mer tydlig i det att du upplever ett lugn i sinnet med vetskapen att allt är bra.Hoppas detta är till lite hjälp i en svår siutvation.Släpp taget!så kommer oron i ditt sinne att få ro. MVH EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *