Ett par frågor…

Hej! Hoppas du har tid att svara på detta. Jag har några frågor och första lyder; Vem var jag i mitt tidigare liv? Hur spelar händeleser från det tidigare livet in på mitt nuvarande liv? Andra; För ungefär ett halvår sedan "spelade" jag och ett par kompisar anden i glaset, jag frågade anden om min framtid och den svarade stor och lycklig framtid. Är detta sant? För i nuläget kan jag knappast tro det. Fungerar anden i glaset ens? Eller är det bara det undermedvetna som spelar en ett spratt? 🙂 Sista; Hur är det med min mamma? Ikväll satt jag och tog kort på henne och min lillasyster som lekte i sängen, på nästan alla bilder har mamma damm eller om det är orber omrking sig, starkast var dom när hon samtidigt talade om sin värk i kroppen. Det upprör mig så kan du snälla förklara.. Mvh Towe

Hej Towe! Ska försöka förklara men jag har inga facit bara egna iakktagelser. 1; Jag får in stall, hästar och stallknekt på dig. Du har ägnat mycket tid åt hästar i ett av dina tidigare liv. Hur det har påverkat vet jag inte om det har gjort det över huvudtaget. 2,Jag är ingen fan av anden i glaset och jag tänker inte kommentera det som "sagts". Jag vill inte och hoppas ni inte håller på med det mer då det drar till sig negativa energier. 3, Din framtid är ljus men du gör egna val på gott och ont. 4,Din mamma har ont och de på andra sidan+ änglar healar henne. Orber är svåra då det ofta förklaras som dammpartiklar eller djur men jag vet att ni har en god närvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *