ett tidigare liv?

Hej Evy! Jag heter Paulina Eriksson och jag tycker mycket om musik och andra länder och att resa. Det som alltid har intresserat mig mest är afrika, jag tog studenten i juni 2009 och är utbildad undersköterska. Jag är förlovad med min fästman från marocko sedan 3-4 år tillbaka. Jag är mycket intresserad utav det paranormala och brukar ofta titta på program på tvn som " det okända " eller läsa om övernaturliga saker och händelser på internet. Kan du se något om mitt/mina tidigare liv? När,var och hur jag levde då? Vore tacksam för svar ! Ha det bäst och Kram, Gott nytt år och god fortsättning. Paulina

Hej Paulina! Det första jag ser när jag läser ditt mail är en kvinna i haremskläder. Inget ont i det då du var en av många konkubiner hos en kejsare eller en Farao. Du var en danserska som han föll för men du gav honom inte det barn han ville ha och du hamnade i hans harem där du levde gott och i många år. Kram och god fortsättning till dig åxo! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *