Få bättre självkänsla?

Hej, jag fick ett tips av en god vän att jag kunde vända mej hit. Jag har problem med att jag är så sårbar inombords och tar åt mej av andras kommentarer som en svamp som suger åt sej. Jag har alltid haft en väldigt låg självkänsla och dåligt självförtroende, lidit av stor skam över mej själv hela livet. Lider dessutom av diverse sjukdomar som inte gör det bättre, mycket panikångest och annan ångest också, fibromyalgi som knäcker mej. Behöver ett gott råd, om det går? att bli bättre på att bli starkare i mitt inre. Har gått på allsköns terapi och behandlingar, men jag sviktar än… Tack på förhand och Kram från Mån-Britt

Hej Mån- Britt! Skriv till min mail så ska jag försöka hjälpa dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *