Fanns något högre väsen i min förrförra lägenhet?

I min förrförra lägenhet kände jag mig allt som oftast iakttagen. Denna känsla blev dock starkare då min sammanboende inte var hemma och främst när jag befann mig i vardagsrummet. Mellan vardagsrummet och mitt sovrum fanns en garderob som jag sällan vågade gå igenom då jag kände mig obehaglig till mods. Tog då istället köksvägen. Vissa kvällar valde jag att sova i vardagsrummet och då gärna med TV:n påslag, som trygghet, eftersom jag inte vågade gå upp från soffan. Minns väldigt väl en speciel händelse, tror det var för cirka ett år sedan. Efter att ha släckt lampan i sovrummet och vant mig vid mörkret går jag till min säng för att lägga mig. Då ser jag som en slags skugga som fladdrar över madrassen och jag blir så rädd att jag hoppar ner i sängen och drar täcket över huvudet. Antar att jag somnar av chocken. Tror att det var morgonen därpå eller en kort tid därefter som jag vaknar av att dörren till sovrummet är halvt öppen och sakta går igen. Vet med mig att jag inte hade stängt dörren helt. Trodde förstås att det var min sammanboende som av ren vänlighet hade väckt mig, då vi var duktiga på att försova oss. När jag går upp hör jag hennes väckarklocka ringa förfullt och hon ligger och sover som en stock. Givetvis var det inte hon som hade väckt mig och det fanns heller ingen annan i lägenheten. Jag blev nästintill paralyserad efter dessa händelser och ifrågasatta ofta mina vänner om det hört eller sett något. En av mina vänner säger att hon aldrig tyckt om att vara hemma hos mig då hon känt sig illa til mods även hon. Jag undrar nu om det fanns ett högre väsen i denna lägenhet eller om det bara var inbillning!? Tacksam för svar//Isabelle

Hej Isabelle! Svar ja.I den lägenheten du beskriver finns en ande som blivit bunden till platsen av någon som bott där tidigare.Denna var från början en "vanlig" förvirrad ande som av någon anledning inte ville till andra sidan eller han förstod helt enkelt inte att han dött.Har du kollat upp husets histora om någon begått självmord i den lägenheten? Hursomhelst hade den sin plats i ett mindre utrymme som jag då kan anta är garderoben där den samlade sin energi.Ibland när en destruktiv ande som kanske tex tagit sitt liv inte lämnar platsen stannar den där och "växer sig starkare".Men förr eller senare brukar ljusa väsen hjälpa dem därifrån. Det dina vänner upplevde var denna negativa deprimerade känsla han sprider omkring sig.Den kan också ha påverkat dig så att du blev mera trött,sjuk och obehaglig till mods. Och befann du dig i ett skede i livet då du själv var sårbar och känslig kan den ha spätt på detta extra mycket så vardagen,hälsa mm blir sämre än nödvändigt. Du har inte inbillat dig och det var bra att du flyttade.Du var sårbar vid den tiden och därför kände du av honom mer än andra som kanske inte ens märkte av honom.Hoppas du fick lite klarhet! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *