Farmor åkte me en bit

Jag var på väg ner till gävle med min långtradare en fin sommarkväll! kommer ner för sista backen mot sundsvall och radio gulden e påslaget på högsta volym. Min gamla favorit låt som ja fick av farmor på ett vanligt band när jag va liten börjar spelas. Jag började ju direkt tänka på farmor som dog för några år sen och helt plötsligt känner jag att nån sitter bredvid mig i passagerarstolen. ja blir varken rädd eller panikslagen utan börjar på sakta in lite av nån anledning. sen säger ja bara rakt ut i lastbilen! "hej farmor äntligen får du åka med mig för en gångs skull" och känner jag världens energi och glädje bara rent dyka upp inom mig! och när låten är slut så känner jag fortfarande energin men närvaron var borta. ja förstog litegran varför ja hade känt farmors närvaro därför att jag var trött som fan och visste inte om jag skulle orka ända fram men efter de där var de inga problem! så ja fick lite hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *