farmor o farfar

hej. genom många krokiga vägar fick jag reda på att jag hade haft en farfar fram till 1989 då han gick bort. kan du få fram om han visste om mig? sen undrar jag om du kan se något om min farmor jag vet inte när hon gick bort eller om hon eventuellt lever. fick inte reda på detta förrän min pappa gick bort. det hade varit kul att veta. tack på förhand

HejLisa! Det verkade vara ett hemlighetsmakeri bakom din farfars rygg att du fanns! Din farmor tycks inte vara i livet längre! Det tycks som att hon gick bort inte så väldigt lång tid efter din farfar! Din farfar tog ett rejält snack, med din farmor, och de har nu rett ut det hela! Din farmor var nog lite väl hård ibland! Men nu är de med dej, och finns vid sida! Farfar blev så glad när han fick veta att han hade ett barnbarn Lisa! Ta och prata med dom, så blir de så glada! Och förlåt din farmor, så hjälper du henne med sin bitterhet och sorg över det här! Ha nu en trevlig fortsatt midsommar, och njut av livet! MVH;Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *