En fråga som jag gruvar på

Hej! Jag har inte fått tacka sedan sist. Svaren jag fick betyder otroligt mycket för mig! En sak jag fick veta sist var att min farfar inte berättade för någon vad han trodde på. Jag har försökt att få svar av min pappa, men det enda han vet är att farfar aldrig gick in i kyrkor. Vad var det min farfar såg eller kände? Jag själv brukar känna obehag när jag går in i kyrkor. När jag är ensam, så känner jag mig aldrig ensam. Vad är det jag känner? Jag är väldigt tacksam om ni vill svara på mina frågor. Det skulle betyda mycket för mig. Tack på förhand. /Yvette

Hej! Det var EeWee som svarade på din fråga sist och tacka henne genom att skänka henne en tanke! Vad gäller din farfar så känns det som om han inte tyckte om kyrkans budskap och ansåg att den tron de har inte överensstämmer med hans tro. Du har någon vid din sida som vakar över dig och det är den älva som EeWee talar om. Det är svårt att besvara frågor som har varit ställda till någon annan och jag vill inte inkräkta på dennes område så blir svaren annorlunda betyder det att vi ser olika saker. Hoppas du fick de svar du sökte och du är jättevälkommen med dina frågor!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *