fick inte svar sist

hej, för ett tag sedan så frågade jag om du kanske kunde hitta min borttappade plånbok. Jag fick aldrig ett svar så jag tänkte fråga igen. Jag vet att du inte är bra på att hitta borttappade saker. Men plånboken var en brun beige louise vuitton. Den låg på mitt skrivbord och en dag försvann den bara. Hade varit kul om du kunde försöka se. Till en annan sak också, jag har IG i matte och VG och G i resten. Men kan man inte matte så går ju inte gymnasium så bra. Jag kämpar och försöker verkligen klara det. Men nu undrar jag. Kan du se om jag klarar det?, hur kommer gymnasiumet gå för mig. Om du behöver info om mig; jag är en glad 14årig tjej som gillar att umgås med familj och vänner, har brunt hår och blågröna ögon. Kul om jag kunde få svar btw, bra sida. / L

Hej L! Inte min mening att skippa din fråga så jag ber om ursäkt!!! Jag tror någon har tagit den och lagt den på ett annat ställe troligtvis i ditt rum för att jäklas lite med dig. Titta på alla omöjliga plaster. Du kommer att klara av gymnasiet även om du har dina tvivlande stunder emellanåt men ta varje hinder som en kunskap du bär med dig i framtiden. Lycka till! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *