Finns det andar här?

Hej jag skickar ett mail från min pappas E-mail adress för det går snabbare då. Jag bor i ett mycket gammalt hus. Det är byggt 1888 tror vi men vi är inte riktigt säkra. Jag upplever det som om det finns andar i vårt hus. Jag kan berätta skälen för att jag tror det. Det känns som om vi inte är ensamma i vårt hus. Det känns som om det finns nån annan här också t.e.x när jag tittar på tv så känns det som om någon tittar på mig så jag vänder på huvudet och får se konturer av en människa men han/hon försvinner efter nån sekund. Jag brukar också höra att nån går där uppe när jag är här nere men det är ju ett gammalt hus så det kanske bara knakar. Så här är mina frågor. 1 Tror du att det finns andar i vårt hus? 2 Kan man få dem att försvinna? 3 Är det vanligt att man har andar? 4 Kan du berätta lite om andar? Snälla svara så fort du kan för jag är lite rädd!

Hej Madelene! Ja du bor i ett gammalt hus med en lång historia.Men huset känns tryggt.Ja det finns ett par – en man och en kvinna – som har bott där tidigare och trivdes väldigt mycket.Jag tycker absolut inte du ska vara rädd eller känna obehag.Dessa vill bara med jämna mellanrum återkomma för att se sitt kära hem och se utsikten från övervåningen. De kommer att försvinna av sig själva.Många gånger när du hör ljud och knakningar så är det bara vanliga sättningar / spänningar i träet för att huset är just gammalt.Dessa två andar ni har är väldigt lugna och tysta av sig och vill på inget sätt skrämmas.Och de kommer att försvinna för att ibland komma tillbaka.Inget att vara rädd för! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *