Finns det någon för mig?-Fråga besvarad 2013-10-15

Jag är så nyfiken, det sägs att det finns nån för alla. Men jag undrar kommer jag någonsin att träffa “min” drömkille?

 

★ Fråga besvarad 2013-10-15

     Fråga insänd: 7 Jun, 2013 

Hej Camilla!

Jag tror att detta den frågan du ställt är den absolut vanligaste frågan topp ett på listan av alla frågor som människan ställer sig i livet flera gånger och även till sina vänner och också den vanligaste frågan som ställs till medium. Kärlek,Relationer och kommer jag träffa min drömkille med “det” som är just för mig.

Jag vill hänvisa lite till mitt förra svar som jag gav till Erica om att finna sin själsfrände då det i mitt svar till henne finns mycket liknande jag skulle kunna skriva till dig.

Jag kan förstå att i princip varenda människa som lever på jorden vill finna en partner och helst “den där”…ja det finns väl ett undantag med några som absolut inte har en önskan att vara med någon alls utan föredrar ensamhet men då brukar jag svara att den som har valt ensamhet och inte längtar efter någon nära kärleksrelation har oftast upplevt trauma eller blivit besviken eller råkat ut för baksidan av relationer och detta blir underliggande orsaken till att man väljer bort kärlek och relationer. Alla kanske inte håller med mig i detta utan skulle komma med försvar att det är ditt och datt men…faktum kvarstår att vi är evuolutionerade/skapade för tvåsamhet,ying yang,maskulin och fenimin energi och inom varenda människa finns en längtan,ett hål,en tomhet,en saknad efter “den andra halvan” av “något  obestämt som man inte vet vad det är” men eftersom större delen av mänskligheten har kopplat detta till att det bara “måste” handla om att denna inre längtan kommer av behovet av relation till en annan människa så tycks alla glömma en viktig sak.

Sig själva .Sitt eget ansvar att påverka utgången.

Vad vill jag ha sagt med detta?

Jo att om vi människor började lära oss att tycka om och uppskatta oss själva,arbeta med oss själva och lära oss älska oss själva utan att för den skull bli stora narcisstiska grisar som springer omkring med snev riden självbild utan fokuserade på vårat eget inre och lärde oss att först och främst söka lycka inne från oss själva INNAN vi jagar runt som kacklande hönor och jagar efter “den rätta” så skulle vi slippa många brustna hjärtan och trasiga relationer…

Vi människor har en förmåga att jaga runt efter den stora kärleken och lycka hos ALLA ANDRA och lever på någon mytologisk dröm att att det ska komma en prins på en vit häst och rädda oss från oss själva och fylla det där tomrummet och den där saknaden i våra hjärtan som i något slags mirakel. Och sure…visst det kanske funkar för ett tag…men är man inte en person som tycker om sig själv och gör allt man kan utifrån sina förutsättningar för att ta ansvar för sitt eget liv och sitt hjärta…det som är du…det som tillhör varje människa. Ja då blir det som det är idag och har varit i människans historia största delen av den tiden vi funnits.

Många kraschade relationer och gräset tycks alltid vara grönare på andra sidan eller så byter man partner som underkläder eller så har man noll respekt för den man har ett förhållande eller är gift med. Ja det finns tusen varianter på hur människan brister i detta med relationer och med tanke på hur skilsmässa ökar och hur man avverkar partners på löpande band som att det är något helt naturligt i dagens tid vi lever i. Jag ser detta som högst onaturligt och snarare ett tecken på hur illa det är ställt med människor idag och deras egna självbild.

Och hur är det där med att “älska sig själv”…idag är det mer eller mindre fult och något felaktigt att säja “jag älskar mig själv och tycker om mig själv” men det är helt okej att säja det till alla andra och slänga ur sig till höger och vänster som vardagsmat.

Orden tappar sin mening. Och hur ska vi kunna förvänta oss och tom kräva att andra ska älska dig,mig och enskilda om vi inte ens vågar tycka om oss själva…bara en tanke i kaoset idag kring relationer…när det inte går som man vill…eller när man inte finner det man söker galet…

Jag tror personligen att om man är en människa som mår bra i sig själv och vågar tycka om sig själv och sitt liv så behöver du inte springa någonstans utan då träder attraktionslagen in…Det du tänker får du tillbaka.

Om du tycker om dig själv och sänder ut de tankarna att du tycker om dig själv så kommer den mannen som passar dig “perfekt” för just dig och som har samma energier som du och känner lika dant om sig själv att automatiskt dras till dig och det är inget man kan planera utan det bara händer.

Jag tror att människans sätt att tänka vad gäller kärlek och förhållanden kommer att förändras och även människans synsätt på att jaga runt efter den perfekta drömprinsen med stort DET kommer också att förändras då människor allt mer upptäcker att det ligger något i attraktionslagen och hur man ser på sig själv…så ser andra på dig och även den mannen du söker.Sluta sök!!! Låt det bara hända.  Jag skulle vilja skrika ut rent allmänt “Men räkna inte med att något kommer att hända om du inte först vågar tycka om dig själv och ditt eget liv!”

Man kan tro att den lätta vägen kan vara att fråga ett medium…men   jag svarar då att den lättaste vägen är att du själv visualiserar själv alla dina goda egenskaper,allt du tycker om hos dig själv och stryk de negativa även om du är medveten om dem men låt INTE de negativa tankarna om dig själv bli det som står på listan!!!! Och sedan tar du och lägger till i din tankelista hur du vill att den man ska vara som skulle passa ditt jag bäst.

Om du sedan har denna tankelista i dina tankar så har du tagit makten i dina egna händer bort från ett medium och från alla andra och lagt den på dig själv och attraktionslagen och tillåter dig själv att drömma,våga hoppas,tro och medan du gör allt detta inom dig själv så fortsätter du att leva ditt liv med att göra saker som DU mår bra av och som DU tycker om…och en vacker dag står han där…exakt den du manifesterat i dina tankar och då har du ingen annan att tacka för än dig själv som gjorde grovjobbet! 😉

Vad är det för galenskap hon skriver tänker du kanske nu…har hon blivit helt tokig…njae…tokig och tokig men jag tror på allvar att detta är enda sättet att möta “mannen i ditt liv”. Om det fungerar?. Ja…om du är ärlig mot dig själv hela vägen så kommer det fungera.

Tid och Tålamod och mycket kärlek till dig själv och livet så dyker han upp när tiden är rätt.

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Think positive, & positive things will happen.~

FOUR beautiful thoughts of life:

Look back & get Experience!

Look Forward & See Hope.

Look Around & Find Reality!

Look within & Find Your Self

~♥ ~

Ett svar på ”Finns det någon för mig?-Fråga besvarad 2013-10-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *