Själsfrände/själsfränder-Fråga besvarad 2013-10-15

Hej!

Har någon eller några själsfränder i detta liv från mina tidigare liv. Om så är fall kan du beskriva han eller hon eller dom om du kan.

Kram Erica.

★ Fråga besvarad 2013-10-15

   Fråga inskickad:6 Jun, 2013

Hej Erica!

Jag har nu läst din insända fråga till frågespalten från början av Juni och vill publicera den som en bekräftelse att jag läst den även om frågan var sänd till det medium som svarade på frågor tidigare.

Oj…vet du att denna fråga är mer eller mindre omöjlig att besvara bara sådär rakt upp och ner utan att lägga ner oerhört mycket tid och energi. Jag ska förklara varför. Om vi ska se det ur ett andligt perspektiv så beror det på att du har levt många liv och livet är som en ring av forntid -nutid-framtid och i denna ring finns alla dina jag med alla dina liv som du har levt,det livet du lever just nu och alla liv du kommer att leva i framtiden. Och till detta kan vi sedan lägga till de olika lagren av dimensioner dvs det som vetenskapliga forskare talar om som eventuella parallella världar där vi finns i ett oändligt antal universum som kopior.

Jag skulle kunna gå in på en lång förklaring om TID och tidslinjer och ALL-TID och tiden kopplad till jordens gravidation och vår sk linjära tid. Men jag hoppar över det då det blir för mycket. Men allt detta hänger samman i just denna frågeställning.

Om vi nu tar din fråga igen där du undrar om “alla” dina tidigare liv och om de själsfränder du haft i dessa…så kanske du förstår hur STOR frågan blir och OMFATTANDE och det blir för mig helt OMÖJLIGT att svara på detta “bara sådär”.

Själsfrände är dessutom någon du mött som kan ha varit någon av motsatt kön till dig,en nära väninna,en släkting ja kort och gott en människa du möter i något av dina liv om och om igen i olika konstellationer för att “utvecklas och lära av varandra”. Många använder ordet karma i samband med själsfränder men jag tycker ordet karma har fått en sådan negativ klang att det blivit deprimerande…Karma kan likaväl vara POSITIVT som negativt. Det kan vara att du möter en person och ni har ett BRA liv tillsammans som antingen goda nära vänner eller kanske tom som en partner därför att ni redan HAR arbetat er igenom saker som ni behövt lära om och om igen.

Så stryk detta med att Karma enbart är negativt.

Och många tänker på själsfränder som att det bara måste vara en kärleks relation men det behöver det alltså inte alls vara.

Och själsfränder är heller inte desamma som tvillingsjäl. Men det är en annan frågeställning som jag inte heller tänker skriva om denna gång.

så…din fråga blir för mig mer eller mindre omöjlig att svara på då du är så mycket och så många och har mött så många 😉

Och så är det för alla människor.

Jag kan bara säja såhär…Man möter alltid de man ska i sitt liv…både på ont och gott för varje person du möter VARENDA person du möter ,möter du av en orsak. Ett möte av en orsak som blir en verkan…Lagen om möten mellan människor och Orska-Verkan inför vad det mötet blir nästa liv ni möts.

Och bland alla dessa du hittills mött i ditt liv så har du säkerligen redan mött många själsfränder men …du kanske inte har tänkt på det sättet då det ordet för dig betytt kärleksrelation. Så behöver det alltså inte vara.

Men om du vill begränsa din fråga till ett mindre sammanhang så skulle det vara lättare att besvara…;)

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

~Sometimes you have to stop thinking so much and just go where your heart takes you~

~♥ ~

Ett svar på ”Själsfrände/själsfränder-Fråga besvarad 2013-10-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *