finns det någon/några i pappas hus?

Hej, har länge grubblat på om det finns något/några andeväsen i min fars hus. När jag bodde där så kunde jag känna som något var efter mig de gånger jag gick från teve rummet upp till mitt dåvarande rum. För ett tag sedan kände min far hur något "kände" på hans hår då han o hans sambo satt o kollade på teven. Sambon som kan känna av lite grand påstår att det känns som det skulle kunna vara 3 personer de har i huset. Tacksam om man kunde få veta vilka dett skulle kunna vara. En kan jag kanske gissa mig till iaf, och det är en dam som bodde i huset innan vi flyttade in. Hon ville alltid komma o kolla hur det var med huset. o sista tiden hon levde ringde hon flera gåner o ville se på huset. Så det väcker mina misstankar att det kan vara hon då. mvh // ANdreas

Hej Andreas! Du har rätt vad gäller misstanken om damen ifråga. De andra ser ut som en ung kvinna och hon ser ut som en piga och det känns som om hon bott i området. En dräng eller bonde kan finnas kvar i huset och jag tror han kommer från en gård som låg eller ligger en bit ifrån ert hus. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *