Finns det något i vårat hus?

Jag undrar vem det var som öppnade glaset på klockan? Vem det var som ringde på våran dörr? Var det en ande? Är mina föräldrar glada för det beslut min dotter har tagit om sin bostad?

Hej Maggan! Av någon anledning kan jag inte länka till dig eller dina frågor.Det känns "rörigt" kring dig och aktivitet och det är svårt att avgöra vad som är vad just nu. Kan du tänka dig att skriva igen och utveckla frågorna? Din aura har en stark integritet och det är via den jag behöver gå för att kunna känna vad som sker hemma hos dig.Som det är nu är det omöjligt då jag mer eller mindre blir "utkastad".Och när jag vände mitt seende till ditt hem blir det bara "bluur".Anledning kan också vara att någon/ngt inte vill att jag ska se.Vill inte bli sedda. Kan hända ibland.Försök igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *