Finns det negativa energier i mitt hus?

Jag och min man bor sedan 3 år tillbaka i ett hus som jag fått veta kallas för skilsmässohuset.( fyra par har bott i huset och alla har skilt sig) Min fråga: kan det sitta något negativt i huset för efter 10 år tillsammans har han helt plötsligt fått för sig att han inte har några känslor för mig och vill att vi skall flytta isär. Vi har haft det jättebra tills vi flyttade in. Har du några råd vad kan jag göra? Ett medium har sagt till mig att vi levt tidigare liv tillsammmans och att vi skall fortsätta leva tillsammmans detta liv ut. Kan du hjälpa mig..

Hej Anneli! FLYTTA! Det vore det bästa då platsen/huset bär en lång historia av negativitet bestående av negativt tänkande och huset har dragit till sig energier som lever på andra människors energier och förändrar människors tänkande ,känslor,psykiska och mentala hälsa och även fysiska hälsa. Det sitter djupt inrotat i huset.Detta har redan hunnit påverka din man som också känner att det är hans eget tänk och därför är bestämd med sitt val att lämna dig,att ni ska skiljas. Jag kan se att ni går skilda vägar för ett tag. Det som krävs är att du flyttar från platsen och att – om han flyttar för sig – att "ni möts på ny mark" där dessa energier inte kan påverka. Det ni skulle ha gjort innan ni flyttade in var att be om skydd för att inte påverkas av de negativa energierna som har fritt spelrum där det hade kunnat rädda er från denna siutvation men samtidigt känner jag att förr eller senare hade någon av er påverkats och det hade lika gärna kunnat vara du istället. Du borde litat till din inre känsla dvs "varningen" du fick när ni fick information om huset. Men eftersom du kände stabilitet,lugn och "säkerhet" så trodde du inte detta skulle drabba er.Men dessa energier kan slå ut de mest lyckliga par! Så flytta flytta flytta och börja om från början!!! Prata med din man om detta och berätta om det jag sagt(och även om han inte lyssnar nu, kommer det finnas i bakhuvudet på honom).Ge honom tid att vara för sig själv,komma bort från huset och komma på andra tankar – i sin egen takt. Då jag håller med mediumet att ni hör ihop! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *