Finns det spöken här?

Min fru påstår att vi ska ha två spöken i våran lägenhet. Jag har inte märkt något övernaturligt i lägenheten men frugan säger att det finns. Hur kan man kolla om det värkligen fins spöke i lägenheten?. Hon påstår att det e en gammal kvinna och en hund som finns i lägenheten och spökar. Hon påstår även att hennes porslindockor lever ett eget liv om natten. Jag vill gärna veta om det värkligen fins något här i våran lägenhet. mvh: joakim svärd.

Hej Joakim! Om någon kommer och säjer att "här finns det spöken" och man själv inte märker ett dugg,då blir det knepigt,det kan jag hålla med om. Egentligen finns det inga sk "säkra metoder" att kolla om det finns spöken eller andar i ett hus, men det som rent tekniskt kan funka är att tex sätta en vanlig bandspelare med ett nytt oinspelat band som får gå under ett par timmar,helst då mellan tre på natten till 6 på morgonen. På detta band kan det sedan fastna röster och ljud efter en eventuell ande. Man kan behöva spela bandet på en långsamare alt snabbare frekvens för att höra röster då sådant som är på vanlig våglängd i snabbare takt kan vara en tydlig röst. Det är den vanligaste tekniska metoden. Sedan finns det andra,men eftersom jag aldrig använt mig av dessa olika metoder så är jag inte så insatt i detta. Jag förstår om du är skeptisk för det blir man om man själv inget ser eller märker. Det är även jag,ofta. Men när en tv sätts på fast sladden är utdragen eller skåpsdörrar öppnas och stängs eller vattenkranen sätts på och av mitt framför näsan eller glas flyger i luften…ja då vet man SÄKERT "att det är ngt lurt på gång". Är man inte medial eller heller ser ngt så får man gå på sin magkänsla…den där känslan av att tex inte vara ensam i ett rum,känna sig iaktagen osv. Även om du är intresserad eller nyfiken på det paranomala så behöver du inte vara mottaglig,(som det så fint heter). Men jag är ganska säker på att skulle du verkligen uppleva närvaro så skulle du "bara veta" för det känns i hela kroppen eftersom det blir en kamp mellan känsla och förnuftet. Vad gäller hemma hos er, så kan jag uppfatta att det finns energier i form av andar men de är väldigt otydliga och svaga och jag kan själv knappt uppfatta dem. Det finns en äldre kvinna som är tydligare än andra och som heter "Elsie" och verkar ha bott i huset tidigare men hon hade en katt som husdjur.Jag uppfattar ingen hund. Vad gäller porslindockorna så är jag osäker där, men jag får sagt hur kryptiskt det än låter att: "eftersom din fru är så förtjust i porslindockor har hon själv i tanken besjälat dem vilket gör att hon upplever dem levande". Ibland kan en männsiska genom omsorg och tankar besjäla ett föremål som sedan när det ärvs till någona annan, blir en länk som denne som ägt föremålet och sedan kan använda sig av för att ta sig till den jordiska svären som avliden. Därav tex att det kan spöka av saker och föremål. Ja det är de svaren jag kan ge. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *