Ett stort tack.!!!

Hej Marie Sänder bara en sommar och semesterhälsning till dig och dina medarbetare Patrik och Kristian. Tackar samtidigt för alla svar och tröstande ord jag fått av dig som idag gör att jag försöker/övar på att tänka på ett annat sätt. Glädjs samtidigt med mina nyligen bortgångna anhöriga som jag förstått har det bra igen. Skrattar åt den lille vätten som irrade runt på mitt golv och önskar honom välkommen igen. Saknar fortfarande min kisse men drömde häromnatten att han gav mig en vink om att han var på väg hem precis som om han ringt och sagt jag är på resa och är hemma igen i januari. Jag fortsätter kämpa på och glädjs varje dag åt mitt arbete inom missbruksvård där får jag mycket tacksamhet från klienter varje dag. Tack än en gång och ha en riktigt skön sommar och semester allihop. Mvh Jeanette

Hej Jeanette! Läser igenom äldre frågor och hittade ditt tack som jag givetvis vill publicera så du ser att vi läst det.! Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig! Nu är det inte sommarsemester som nalkas…utan jullov=). Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *