Finns det vetenskpliga bevis?- Fråga besvarad 2014-01-20

Hej min son gick bort den 1/1 2014. 4 månader gammal. Jag hoppas innerligt att det finns ett liv efter detta. Men jag har aldrig trott på något och har aldrig sett eller känt av att det finns nått annat än jag.
Finns det några vetenskapliga bevis på att spöken finns?

För jag tänker finns spöken så borde det finnas en andra sida.

Tack på förhand

★ Fråga besvarad 2014-01-20

Hej medmänniska!

Efter att ha haft paus ett tag  från  frågespalten  så börjar jag med att svara på denna insända fråga och det kan inte bli mer mänskligt än såhär.

Du har alldeles nyligen förlorat ditt barn och frågar mig efter “vetenskapliga bevis för om det finns liv efter detta.”

Och jag kan bara svara helt ärligt utifrån hur du frågar ” Nej” Det finns inga vetenskapliga bevis eller vetenskapliga medicinska forskningsmetoder för att bevisa att det existerar ett liv efter döden.

Men trots att det idag inte finns klara tydliga vetenskapliga bevis för att livet fortsätter efter döden så är jag i min tro baserat på upplevelser och iakttagelser ändå så övertygad i mig själv att det finns något mer än denna existens vi känner till här och nu. Jag har upplevt för mycket speciellt och outstanding för att bortförklara det som ren nonsens men …kan jag bevisa det vetenskapligt…nej det kan jag inte.

Sedan om det handlar om att vi uppfattar spår av parallella världar som även forskningen är inne på att vi kan existera i flera universum samtidigt eller om det handlar om att vi när vi dör sedan hamnar i någon annan form. Ja inget av detta kan forskningen bevisa men det finns teorier om parallella världar och att vi som personer kanske inte existerar bara i denna tillvaro…

Vi kan alltså finnas  här och nu,fast någon annanstans samtidigt.

Så egentligen vet vi ju inte vad det är vi tror oss veta om människor som dör heller. Det kan vara på helt andra sätt än vi tänkt oss. Med döden, livet och andra sidan och allt vi tror oss veta som mediala.

Jag tror att forskning inom metafysik och inom dna och astronomi i framtiden kommer att komma fram till en hel del spännande saker som nu idag kan verka helt galet för oss att ens tänka på.

Men som medmänniska till medmänniska så förstår jag din sorg  ♥ och jag kan bara säja att oavsett hur det är med livet och döden så kommer du alltid att bära med dig ditt barn som ett minne i  ditt hjärta och genom ditt minne så kommer barnet alltid att “finnas” genom dig och dina tankar i ditt hjärta.

En stor kram till dig och sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

~♥ ~

~We are not Human beings having a Spiritual experience. We are Spiritual beings having a Human experience.~

Ett svar på ”Finns det vetenskpliga bevis?- Fråga besvarad 2014-01-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *