Svar på “Ljusning i mitt liv”- Fråga besvarad 2014-01-20

Tack snälla för ditt svar.
Och JA, du vet precis hur jag känner mig dvs. fruktansvärt TRÖTT TRÖTT TRÖTT osv. även om det ljusnat lite så är det fortfarande enormt mycket med förväntningar om vad jag ska göra och hinna med och ställa upp och göra och det är först och främst en person som är mycket duktig på att få mig att känna att jag inte gör tillräckligt.
Jag bor ju “bara” i en lägenhet och inget jobb så jag har all tid i världen att jag sen inte mår bra vare sig fysiskt eller psykiskt är sällan något han tar hänsyn till utan förväntar sig att jag ska ställa upp närhelst han vill så något eget liv det har jag inte tid med.
Att han sen jämt klagar på min son är också fruktansvärt jobbig för jag äskar min son, han är en underbar person som aldrig svikit mig utan alltid funnits vid min sida så höra hans egen morfar klaga som han gör det gör enormt ont, jag bara önskade att han ville se hur han vill och försöker ställa upp och hjälpa till men det gör han inte. 🙁

Sen vill jag tacka dig för tipset om boken, jag ska spara det men fn. har jag ingen ro att kunna läsa någon bok och jag har nu insett att så länge jag inte kan få lugn och ro så finns det ingen plats för en hjärtevän i mitt liv utan jag får fortsätta som i dag och försöka på något sätt komma på hur jag ska lyckas få en bättre inkomst så vi kan överleva utan att behöva vara livrädda för utgifter.

Fast varje dag börjar jag med en önskan om en förändring i mitt liv så min älskade son och jag kan få uppleva äkta kärlek och trygghet.

Tack för att du finns EeWee, du är guld värd.

Kramar från Mimi

★  Fråga besvarad 2014-01-20

Hej Mimi och tack för dina ord.

Jag tror på dig och hoppas att du också gör det en dag…tror  mer på dig själv och din egen förmåga att förändra ditt liv och vara den du är och vill vara.♥

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Your dream doesn’t have an expiration date.

Take a deep breath and try again.~

~♥ ~

~Always Remember That No Matter,

How Useless You Think You’re,

You’re Still Someone’s Reason To Smile.~

 

~Sometimes you have to stop thinking so much and just go where your heart takes you~

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *