Flickan förföljer mig!

hej! Jag är en tjej på 11 år. Jo det är så att jag är förföljd av en flicka. En kväll när jag tänkte sova låg jag och läste, klockan var ungefär 23.00 Jag släckte lampan och somnade. Jag började drömma om en flicka som kom i mot mig, det var i en lång korridor och det var trångt. Flickan kom allt närmare och närmare och jag fick panik. Och plötsligt lutade sig rummet så att man höll på att ramla ner och just då vaknade jag. Jag tittade ut i mitt rum och fick syn på en flicka som satt i hörnet. Det var samma flicka som i drömmen! Jag blev jätte rädd och kröp under täcket. Jag tittade ut efter en stund och då var flickan borta! En annan gång hade jag nyss kommit hem från skolan och jag sprang upp på mitt rum. När jag kom in i rummet såg jag en flicka sitta i ena änden av rummet. Jag trodde först att det var min syrra som skulle skrämma mig eller nåt men när jag tittade närmare såg jag att det var samma flicka igen! Jag kutade allt vad jag kunde ut ur rummet och ner för trappen, jag var livrädd! Är det någon mer som har det såhär eller är jag bara knäpp? För jag orkar inte med det här längre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *