Morfar hälsade på mig

Hej, Min morfar gick bort för cirka 7 år sedan i obotlig cancer. En morgon fick jag ett samtal från Sundsvall om att morfar hade dött. jag fick ångest eftersom att jag inte hann ta farväl. så efter begravningen satte jag mig vid graven och fällde ett antal tårar där och sa något med att jag saknade honom och att vi syns igen. cirka en vecka efter begravningen gick jag och la mig som vanligt i min säng och när jag höll på att somna kände jag att sängen tyngdes ner som om någon lägger sig brevid en oc fick en kall sen varm känsla i hela kroppen.. Och morfar och jag brudade alltid ligga brevid varandra och han brukade lägga sin arm om mig när han levde. Har i efterhand försökt hitta en logisk frklaring men hittar ingen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *