Flickan med mopedhjälmen

Ytterligare "spökhistoria" eller vad man ska kalla det, ifrån mig.. När jag var rätt så liten, typ 8 kanske, så drömde jag att jag och några av mina kompisar (som egentligen inte var min kompisar. Hade inte så många på den tiden, men ville gärna ha). I alla fall! Jag drömde ju nu att vi skulle ner på stan och handla leksaker och sådant. Efter att ha varit på stan ett tag presenter mina "vänner" mig för en ny tjej. Den här tjejen finner jag ganska märklig. Hon ser ut som oss andra, beter sig som oss – men går Alltid omkring med en stor mopedhjälm på huvudet. Flickan och jag blir väldigt bra vänner hur det än är – Bästa vänner, och en dag så följer hon med mig hem. Vi leker väl och sånt, och rätt som det är ber jag henne att ta av sig hjälmen. Hon går med på det. När hon tagit av sig hjälmen ser jag att flickan har långt platt typ, brunt hår och Jättestora ögon! Hon går och ställer sig vid ett av fönstren i mitt rum och säger något i stil med; "Bästa vänner för evigt" Varpå jag svarar, kort och gott; -"Ja." Då försvinner hon, mitt framför ögonen på mig i min dröm. Jag har INTE drömt om henne mer efter det. Däremot börjar jag undra om det var något budskap i det. På högstadiet dog en klasskompis syster i cancer – hon var väldigt lik flickan och några månader senare var jag med i en mopedolycka. Precis innan olyckan hade jag åkt utan hjälm några meter och jag hade precis tagit på mig den igen när olyckan inträffade..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *