Flytt – Fråga besvarad 2015-06-29

Hej på dig!

Hoppas allt är bra med dig 🙂

Jag och min sambo vill flytta till en 3a nu. Vår dotter har precis fyllt 1 år och det känns som en bra idé med ett eget rum till henne.
Hyresvärden har sagt att det finns ev en 3a på G. Han skulle återkomma.
Vad tror du? Blir det någon flytt till hösten?

Med vänlig hälsning, Hanna.

Fråga besvarad 2015-06-29

● Fråga inskickad den:7 juni 2015

Hej Hanna!

Tiden går så fort…  och tänk att det redan har gått ett helt år sedan du fick din dotter ! 🙂 Grattis till hennes första levnadsår och födelsedag !  Jag kan känna från din energi  en ny känsla av trygghet  som mamma och jag kan känna  att du har vuxit in i din roll som mamma och liksom  ” landat i dig själv  och rollen som mamma “.
Ja…

Det  jag kan  uppfatta från de energier som arbetar och är i rörelse runt dig och din  familj “så uppfattar jag   “positiva förändringar på menyn” och ” rörelser”  i den riktningen som du önskar och har som målsättning och detta kan mycket väl innebära förändringar på grund av att ni flyttar och byter lägenhet till en större lägenhet där din dotter kan få ett eget rum.

Om du verkligen vill byta lägenhet kommer det att hända  och speciellt om du gör vad du kan för att själv påverka situationen men ! viktigast är din egen inre inställning och hur du tänker inom dig och vilka känslor du har inom dig.

Därför att det är med den energin  som du har inom dig som du  använder för att  förverkligar dina önskningar , tankar och målsättningar till att bli verklighet… Det är energin du har inom dig som sätter allt du önskar,tycker,tänker och känner i rörelse.
Om du tänker ” Nä det kommer inte att hända ” eller ” Det blir nog inte så”…  Ja…då kan du vara säker på att inget händer…  

Det är så energin i universum fungerar men om du istället fokuserar på känslan av möjlighet och tänker tankar att “Vi kommer få den lägenheten och hyresvärden kommer att ringa och säga att den är ledig “.

Ja… då kommer det att hända.
Om du verkligen TROR på det själv.
Tankar tillsammans med känslor och energi har större makt än människor inser och det gäller att avända den möjligheten väl 🙂
Lycka till och hör gärna av dig igen och berätta hur det går för dig och din familj.
Spökwebben önskar dig en fantastisk sommar! ♥

 

” Vägen blir medan vi går..”
Princess Märtha L of Norway

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *