Följdfråga om alver och vättar i tädgården.

Hej EeWee Du berättade för mig härom dagen att det fanns alver och vättar i min trädgård. Så jag har under några dagar tagit en del foton i min trädgård. Detta verkar inte störa dem särskilt mycket, för de har inte sagt ifrån ännu vad jag vet. Jag har en hel del foton med diverse "varelser" alla diffusa naturligtvis, men jag har två bilder som jag ändå kan känna mig stolt över. (du kan vara lugn, jag skall inte störa dem med mer foton, eller med mer "undersökningar". Jag tror inte jag vågar detta efter det sista fotot, där jag hittade någonting ruskigt som gömde sig på en trädgren Jag tror att de förstått att jag vet att de finns där. även om jag inte kan se dem med blotta ögat, kan jag faktiskt se dom igenom digitalkameralinsen (ibland med hjälp av ett program som man kan ändra färger och ljus på en vanlig bild) Frågor.. 1. Varför är min trädgård så speciell, vad skiljer min trädgård ifrån grannens? (eller de kanske även finns i deras trädgårdar?) Finns det något nergrävt på min tomt som de beskyddar? 2. varför är en del av dessa varelser beväpnade? Pågår det ett krig mellan onda väsen och goda väsen? Anledningen till att jag frågar detta är att det har dykt upp vad jag imbillar mig vara varelser med "horn" eller är detta öronen på alverna? Jag skall försöka sluta vara så nyfiken i just denna fråga, och du får förlåta mig att jag är så nyfiken

Hej! Inte behöver du be om ursäkt för att du är nyfiken.Jag är här för att svara på frågor i den mån jag kan och det är för nyfikna och intresserade denna webbsida finns!Försiktighet och respekt är däremot viktigt när man har med andar/väsen och naturväsen att göra. Vad gäller foton du tagit så är det inte mitt "kunskapsområde" men jag är övertygad om att mina kollegor som driver denna webbsida gärna skulle vilja se dessa bilder. Nu till dina frågor. När det gäller alver och vättar och andra naturväsen så finns de för att skydda djur och natur.De visar sig sällan och syns sällan och vill gärna inte komunicera med en människa.Dessa vättar finns dels i din trädgård för att beskydda vissa växtarter – jag får inga klara besked om vilka det gäller.Men alverna som är utrustade med pilbåge och har spetsiga öron och är i olika storlekar är framförallt där för att beskydda andemannen. Det är någon slags överenskommelse/pakt de har att angripa och skydda framförallt honommen också trädgården och huset mot alla mörka väsen och "onda andar".De har tillsägelse och är tränade för att "angripa och skjuta direkt". Så på ett sätt pågår det en andlig strid i din trädgård.Varför och vad den grundar sig i och vem mannen är får jag inga svar på och jag känner att jag helt enkelt inte vill störa för att få svar vad det hela handlar om. Jag känner respekt för dem och vill därför inte tvinga fram ett svar här och nu. Jag vet heller inte än vad detta har för koppling till dig eller om det ens har det då detta ligger "utanför tid och rum" och du bor helt enkelt/hamnade på platsen detta sker.Det verkar inte ha med dig att göra alls. Mitt råd är att låta dem vara eller iaktta dem med största respekt och försiktighet då de vet att du vet att de finns där.Vill de på något sätt ha hjälp så kommer det visa sig. Du kan säja högt, i din trädgård ,om du verkligen menar det"Jag finns här om ni behöver min hjälp".Känner du stress och obehag kan du helt enkelt be dem hålla sig helt osynliga för dig och även för mediala.De brukar kunna det. Jag hoppas jag hjälpt dig lite i dina funderingar och visst får du återkomma med frågor om det är något mer du undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *