Vad kan detta vara?

Hej.. De senaste veckorna, sedan jag kom hem ifrån Gotland, så har jag sett konstiga saker… Tror jag… I alla fall.. Så detta började en kväll 01.15 på natten. Jag hade precis varit på toaletten och kom ut och ställde mig i hallen, då jag plötsligt såg en massa, massa små prickar, som delade sig och blev röda. Alltså, de vita åkte åt vänster och röda åt höger… Först så var detta bara på ett litet område, en meter ovanför golvet.Då fick jag kalla på mamma, som låg och sov. Jag var den enda vakna person vid detta lag. När hon kom ut och tände lampan, var de kvar. Sen nästa gång det hände, var det mitt på dagen och jag stod i köket och när jag skulle gå ut, så kom prickarna och typ ställde sig på sidan om mig vid väggen. Dessa hade blivit lite större, men även dessa delade sig efter en sekund eller så. Det avr precis som om området hade växt under tiden, för att det var lite bredare, och det var högre upp än förra gångne, ungefär i höjd med mig. (Jag är 1,60). Nu i natt, den 20:de, 23.15 när jag kom ut ur badrummet, kom där en ovanligt stor prick i färgerna rosa, lila, turkos och blå. Även denna var en meter hög och rörde sig på detta ställe som första gången. Den rörde sig snabbt, kastade sig från sida till sida, och ville inte sluta. Också denna gång fick jag kalla på mamma. Väl inne på mitt rum, började jag se något i form av blixtrar. Emellanåt runt "kanterna" på ögonen, och emellanåt som ett streck i mitten, snabbt. Detta började när jag satt och läste en bok, av Cassandra Eason, och rätt var det var såg jag något i form av en rörelse. Ungefär som om man stod och slängde med armen. Dessa olika rörelser har jag sett runt 10-20 gånger, och just den gången med armslängandet, då sa jag :" Det såg jag." , och hade ett leende på läpparna, för jag vill ju inte verka sur eller så om det är någon. Mamma vet detta, och hon ber mig att stänga mig själv för allt sådant.. Men jag kan inte, för att oavsett hur man vänder och vrider på det, så är det och kommer alltid att vara en del av mig. Säg mig, vad kan detta jag ser vara? Och hur ska jag bete mig i dessa stunder? En sak till.. Vi har haft vår tv ett tag, och för något år sedan så började den "strula". Alltså, först, så blir tv:n lätt röd i alla kanter och streck och så vidare, alla rörelser blir röda på den.När detta pågått en veccka eller två, komemr det en lila fläck på högra sidan av den, denna lila nyans varierar ofta. Fläcken är i form som ett avlångt huvud? Ganska stor. Vi vet att detta är mammas morfar som ofta är här och hälsar på, och däför är vi inte rädda, och vi pratar lite lätt med den, typ säger hej när han kommer och så… Kan vi få ett svar, tro? (När vi säger hej, till honom). Ha det bra, och tack. Även om ni inte har svaren på detta, så fick jag i alla fall lätta hjärtat och det är alltid något! //Frida

Hej Frida! Det är inte lätt när man är ung som du och dessutom har öppet sinne för det andliga som mer eller mindre bubblar över.Även om din nyfikenhet driver dig frammåt att undersöka saker som har med andar och paranomala ting att göra och det är en del av dig så har din mamma rätt i att du de närmaste åren bör (för din egen hälsas skull)lära dig sortera vad du vill se eller inte,stänga av och våga säja ifrån dvs "Jag har sett detta och nu vill jag vara ifred ett tag". Det pågår en hel del aktivitet i hela erat hem.Med aktivitet menar jag att hos er finns många andar.De lyckas dock inte matrealisera sig fullt ut utan blir mest en massa av energier som du kan se som bla prickar som flyttar sig eller större bollar och ibland kan det sticka ut en kroppsdel som en arm,halvt ansikte,ett öga,en fot ur dessa energibollar. (Du kan läsa mera om detta som ibland kallas orber och söka på internet goggle) och de verkar dra sig till dig då du är väldit "öppen" och "otydlig" med hur du vill ha det.Mitt råd är att tillsammans med din mor rena lite i erat hem. Tex tänd en rökelse av salvia,tänd ett vitt stearinljus och om det känns bättre bär med er en bibel.Läs Fader Vår."Vi ber den Högste om välsignelse för detta hus och vår familj och vill med detta sända alla andar till andra sidan i ljus och kärlek". Varför jag ger detta tips är för att erat hus behöver lugn och ro och då tror jag din mammas morfar kommer finna mer ro i att vara i erat hus och inte behöva känna sig tvungen att vara hos er hela tiden då han behöver vara på andra sidan också.Han vill uppmärksamma er på alla dessa energistörningar. Inget av detta är farligt men kan i längden bli tröttsamt och sätta myror i huvudet på en så man tillslut inte vet vad man ska tro att man ser eller vad som är eller inte.(Har du försökt fotografera prickarn?då de kan fastna på foton!)Hoppas du fått lite svar på dina funderingar och Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *