Före detta vän?

<<hHejsan Evy! Sedan ganska många år tillbaks, ca 15 år, har jag varit god vän med en kvinna omkring 20 år äldre än mig.Vi har haft kontakt med varandra periodvis kan man säga. Jag har alltid tyckt mycket om henne, hon har varit en frisk fläkt och rolig. För några år sedan hjälpte jag till och arbetade ett par veckor för henne. Det då ständigt återkommande samtalsämnet från henne var att det var så många män som sagt saker till henne, att de tyckte hon var snygg, de ville göra "saker" med henne osv. Jag tyckte det var måttligt intressant att lyssna till. När jag berättade för henne om en gemensam bekant som sagt "mindre rumsrena" saker till mig, svarade hon bara snäsigt att hon skulle minsann inte våga vara ensam med honom! Han hade varit hemma hos dem och utfört hantverk. Fick för mig att hon av någon konstig anledning blev avundsjuk… Att hon önskat det var hon som fick höra snusk. Skumt! Men hur som helst var det inte det min fråga skulle handla om, utan jag berättade det så du skulle få lite "kött på benen" om henne. Min mamma dog i movember 2011. Ett hårt slag för mig, som stod min mamma så nära. Jag ringde till min väninna för att berätta om det och så ringde jag ytterligare någon mer gång. Efter det hoppades jag att hon skulle höra av sig. När man sörjer är det svårt att höra av sig till andra, eller hur!? Men det gjorde hon inte. Nu är det lång tid som gått sedan jag ringde henne. Hon hör aldrig av sig på något vis. När jag i september träffade på henne av en slump, var hon jätte-konstig. Det jag kände i min mage då, det var som en känsla att jag skulle inte förvänta mig något av henne. Hon kommer inte att höra av sig. Varför gör hon så här? Jag kan inte tänka mig att jag gjort henne något. Jag är väldigt tacksam för alla de svar du ger på frågor som jag ställer till dig! Önskar dig en bra dag! Kram.

Hej! Din väninna är inte din väninna hon är bara sin egen. Hon tänker bara på sig själv vilket du märkt. När du miste någon som stod dig nära blev hon rädd då hon inte stod i centrum längre. Det jag skulle vilja råda dig till är att du tar avstånd från henne. Det finns ett par vänner till dig som bara väntar på att du ska höra av dig till henne. du får inget ut av henne så ge henne inget av dig. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *