Förrvirrad och rädd

Hej, jag har två saker att fråga. Den ena frågan tynger mitt hjärta och jag behöver få ett svar. För några nätter sedan drömde jag att jag satt och tittade på "det okända" någon berättade hur deras säng skakade och så visade som vanligt ett klipp när någon ligger i sängen och blir omskakad. Idetta skede vaknar jag upp av att hela jag skakar och det hänns som att någon är lutad över mig, har händerna på varsin sida av min kropp och trycker ner madrassen väldigt hårt och fort. Jag bad den lr det gå därifrån och allt blev lungt igen. Jag vet inte om det var min fantasi och jag skakade av rädsla eller om det var någon där. Jag badade i svett, så jag kan gissa att det var jag själv som skakade av rädsla. Nu till det tunga. Jag har ett pyre någonstans där uppe. Har pyret det bra?

Hej! Det låter och känns som en drömpsykos- du drömde intensivt och du fick för dig att någon skakade dig men det var du som skakade och detta kändes mycket mer än vad det egentligen var. Klart du blev rädd men du kan vara lugn det var inget spöke.:) Detta är svårt för mig åxo men jag måste fråga hur gammal ev hur pyret såg ut då jag ser en flicka framför mig. Jag känner din smärta och du ska veta att du är inte ensam. Du har många som står på din sida och gör allt de kan för dig. Ber jättemycket om ursäkt men behöver veta innan jag ev går vidare. Ljus till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *